top of page

Zalmsalade


Zelf slaatjes voor op de boterham maken vind ik leuk. Dit vooral omdat je dan zelf de smaak kan bepalen en er in zelfgemaakte salades veel minder mayonaise zit dan in de gekochte van uit de winkel. Wat is jullie lievelings slaatje? Wat heb je nodig? 🎏 -100 gram zalm uit blik -2 eieren -half rood uitje -theelepel tomatenpuree -theelepel mosterd -1 eetlepel mayonaise -peper, zout, peterselie Hoe maak je het? Kook de twee eieren hard, koel af met koud water. Giet de zalm af en verwijder de ruggengraat. Doe de zalm in een kom en prak met een vork zodat het kleine stukjes worden. Pel de eieren en voeg bij de zalm, plet met een vork. Pel de ajuin en snijdt heel fijn doe dit samen met de mayonaise, tomatenpuree en mosterd bij de zalm. Meng alles goed. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page