top of page

Wraps met kip en yoghurt (mealprep)


Wraps, ik kan er toch zo van genieten! Aangezien ik deze week twee keer na elkaar de shift tot half zeven moest werken deed ik aan mealpreppen. Zo maak ik dan vooraf iets klaar wat ik dan al kan eten op mijn werk. Eén maaltijd die ik zo maakte waren deze wraps. Super makkelijk want je kan dit perfect koud of warm eten. De kip maakte ik een beetje spicy en dat smaakte! Doen jullie ook aan mealpreppen voor drukkere dagen?


Wat heb je nodig voor 2 wraps?

-2 wraps

-100 gram kipfilet

-halve eetlepel lookolie (of andere olie naar keuze)

-gerookt paprikapoeder, lookpoeder, cayennepeper, cajunkruiden

-sla naar keuze

-kerstomaatjes

-griekse yoghurt


Hoe maak je het?

Doe de olie samen met een halve theelepel gerookt paprikapoeder, halve theelepel lookpoeder, halve theelepel cayenne en 1 theelepel cajunkruiden in de pan. Zet de pan aan en laat de olie opwarmen. Snijdt de kipfilet in kleine blokjes en voeg toe aan de pan. Bak tot de kip gaar is.

Besmeer je wraps met ongeveer een eetlepel griekse yoghurt. Kruid met peper en zout. Beleg vervolgens met sla naar keuze en wat kerstomaatjes. Als laatste verdeel je er de kip over. Rol dicht en pak in, smakelijk!


xoxo Shana

547 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page