top of page

Wok met boursin cuisine

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Boursin cuisine is hier sowieso onmisbaar in de keuken. Het belandt geregeld in mijn winkelwagen en deze keer ook in mijn wok! Het was super lekker om eens een wok te maken die niet Aziatisch getint was. Wat is jullie favoriete combo met boursin cuisine?


Wat heb je nodig voor 2 personen?

-230 gram broccoli roosjes

-150 gram udon noedels

-halve rode paprika

-125 gram champignons

-1 of 2 lente-uitjes

-half potje boursin cuisine light

-sesamzaadjes


Hoe maak je het?

Kook de broccoli 5 minuten in gezouten water en giet af. Kook vervolgens de udon noedels. Snijd de paprika in blokjes, de champignons in 2 en de lente-ui in ringgetjes.

Wok de paprika en champignons 5 minuten in een beetje olie. voeg vervolgens het witte/licht groene deel van de lente-ui toe en wok een minuutje mee. Houd het groen apart voor de afwerking. Voeg de boursin cuisine toe en warm voorzichtig op. Meng er vervolgens de udon noedels en broccoli onder. Verdeel over de borden en werk af met de lente-ui en het sesamzaad.


xoxo Shana

コメント


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page