Een burger is altijd een goed idee, of niet? 😍 Deze keer koos ik voor de SoFish burger van @sofine_thefriendlyfood. Deze burger is gemaakt van sojaboontjes en smaakt naar echte vis! Helemaal verantwoord dus en goed voor de natuur. Kiezen jullie ook soms voor een vegetarisch alternatief? Wat heb je nodig? 🍅 -twee burger broodjes -2 SoFish burgers -sla -tomaat -2 hardgekookte eitjes -grote augurk -half sjalotje -3 eetlepels mayonaise -peterselie, bieslook Hoe ga je te werk? 🍔 Begin met het maken van de tartaarsaus. Pel twee hardgekookte eitjes en plet met een vork. Versnipper een half sjalotje en voeg toe. Snijdt de augurk en de kruiden fijn en voeg samen met de mayonaise toe. Kruid bij indien nodig. Zet vervolgens een pan op het vuur, smelt er wat boter in. Bak de burgers in vijf minuten krokant. Snijdt ondertussen de broodjes doormidden. Was de tomaat en verwijder het kroontje. Snijdt in schijfjes. Beleg de broodjes met alle ingrediënten en prik vast met een satéstokje of een mes. Enjoy 😘
top of page
bottom of page
Comments