top of page

Vegetarische taco's met tofu


Taco met tofu 😍 een paar maanden geleden kocht ik voor de eerste keer tofu. Ik was niet meteen onder de indruk. Maar toen ik deze tofu van het merk @sofine_thefriendlyfood probeerde was ik verkocht. Ik had namelijk een paar weken geleden gewonnen met een winactie hier op Instagram. Hij was lekker gekruid maar dat gaf de verpakking al aan, 'asian spiced' stond er. En je kan hem ook nog eens echt krokant bakken. Top dus👍 ik vulde de taco's met sla, tomaat wat saus en de krokante tofu. Yummmm 🤤 Wat heb je hiervoor nodig?

-taco's -bakje tofu asian spiced van @sofine_thefriendlyfood

-rucola -kerstomaatjes -saus naar keuze (ik koos andalouse) Bereid de taco's volgens de verpakking. Meestal moeten ze nog even in de oven. Smelt wat boter in de pan of gebruik olie. Bak de tofublokjes in een vijftal minuten krokant. Snijdt de kerstomaatjes fijn en was de sla. Nu kan je de taco's vullen, begin met de rucola en kerstomaatjes. Als laatste doe je de tofu erbij. Serveer met je favoriete sausje, ik nam deze keer wat andalouse. Enjoy 🏵️

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page