top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Vegetarische rijstnoedel salade

Afgelopen week toen ik in de supermarkt was liet ik me inspireren door de producten van @sothai_eu. Ik ontdekte een aantal producten die ik nog niet kende maar koos toch voor een oude, trouwe vriend namelijk de rijst noedels! Daar maakte ik deze lekkere lauwwarme salade mee. Een receptje om te koesteren want ja hoor deze viel echt in de smaak!

❗Wil jij de salade ook eens maken? Dan heb jij geluk! De producten van @sothai_eu zullen van 1 juni tot 14 juni in alle supermarkten in de promo staan! Wat heb je nodig voor 2 personen? -100 gram rijstnoedels -zout -200 gram wokreepjes -2 teentjes look -halve limoen -half rood pepertje -2 CM gember -3 eetlepels zoete teriyaki saus -2 eetlepels sojasaus -halve komkommer -2 tomaten -halve rode ui -halve mango -cashewnoten -sesamzaad Hoe maak je het? Doe de rijstnoedels in een kom en overgiet met kokend water. Voeg wat zout toe en laat de noedels 30 minuten zacht worden. Doe de wokreepjes in een kom en pers er de look bij. Rasp er vervolgens ook de gember in en pers een half limoentje. Snipper de rode peper en voeg ook toe. Doe er daarna nog de teriyaki saus en sojasaus bij, meng goed en laat 20 minuutjes marineren. Snijd ondertussen de komkommer in halve maantjes, de tomaat in partjes, de rode ui in halve ringen en de mango in blokjes. Bak daarna de wokreepjes een 7tal minuten in de pan, voeg daarna de uitgelekte rijstnoedels toe en meng goed onder elkaar. Voeg dit alles daarna bij de groenten en serveer met cashewnoten, sesamzaad en een partje limoen. Enjoy! Xoxo Shana

32 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page