top of page

Vegetarische pasta met boursin cuisine, pompen en salie

Over mijn favoriete producten van Boursin moet ik niet lang nadenken. Dat is ongetwijfeld de reeks 'boursin cuisine'. Ik heb ze allemaal al vaak geproefd en ik vind ze stuk voor stuk top. Ze zijn het perfecte sausje bij een pastake. Zoals bij deze herfstige pasta met pompoen en salie. Ben jij ook fan van Boursin cuisine?

Wat heb je nodig voor 2 personen? -1 butternut -1 ajuin -250gr tagliatelle -potje boursin cuisine light -100ml kookvocht -2 blaadjes salie -handje verse peterselie Hoe maak je het? Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de butternut en verwijder de zaden. Snijd de butternut in gelijke blokjes van ongeveer 1,5 cm. Leg op een ovenplaat. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats 15 minuten in de oven. Kook ondertussen de pasta gaar in gezouten water. Snijd de ajuin in blokjes en stoof dit in wat olie aan. Wanneer de ui glazig is voeg je de boursin cuisine, fijngehakte salie en peterselie toe. Voeg vervolgens het kookvocht toe en breng het sausje aan de kook. Giet de pasta af. Besprenkel met goede olijfolie. Voeg de saus en de butternut toe en serveer direct. Smakelijk! Xoxo Shana

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page