Curry, ik ben er zot van. Rode curry, kip met gele currysaus maar ook groene curry, ik vind het allemaal even lekker. Vooral als er dan ook nog eens kokosmelk aan te pas komt. Deze vegetarische groene curry ontstond plots met veel restjes uit de ijskast en yummy hij was zo lekker!
Wat heb je nodig voor 3 porties?
-1 courgette
-halve rode paprika
-halve groene paprika
-1 prei
-200 gram rijstnoedels
-200 ml kokosmelk
-groene currypasta naar smaak
-1 groentebouillonblokje
-afwerking: bickyajuin en peterselie
Hoe maak je het?
Kook de rijstnoedels gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Snijdt de courgette en paprika in blokjes en de prei in ringetjes. Wok alle groentjes in wat olie en verkruimel er het bouillonblokje bij.
Wanneer de groenten na 10 minuten beetgaar zijn overgiet je ze met de kokosmelk. Kruid nu met de groene currypasta. Voeg zoveel toe naar eigen smaak. Kruid indien nodig nog bij met peper en zout. Roer er vervolgens de noedels onder. Serveer met bickyajuin en peterselie, smakelijk!
xoxo Shana
Comments