Normaal kies ik altijd voor rode curry. Maar deze keer kwam ik bij de Aldi een potje groene curry tegen waardoor ik het toch nog eens probeerde. Het was super lekker maar mijn favoriet blijft zeker en vast de rode variant! De groenten die ik toevoegde waren sperziebonen en tomaten. Zijn jullie fan van curry?
Wat heb je nodig voor 2 porties?
-1 zakje rijst (125 gram)
-400 gram sperziebonen
-2 vleestomaten
-1 blik kokosmelk
-potje groene curry
Hoe maak je het?
Kook de rijst gaar in gezouten water.
Kook de sperziebonen 10 minuten en giet af. Verwijder het kroontje uit de tomaat en snijdt in partjes.
Doe de sperziebonen samen met de tomaten in een pot en doe er de kokosmelk bij, breng aan de kook. Voeg er nu de groene currypasta bij. Het potje dat ik gebruikte kwam van de Aldi, hiervan voegde ik zeker 4 eetlepels toe. Kruid nadien nog bij indien nodig. Serveer met de rijst, enjoy!
xoxo Shana
Comments