Ben je net al ik dol op een goede curry? Dan is deze vegetarische variant zeker het proberen waard! Hij zit bomvol groentjes en is lekker spicy!

Wat heb je nodig voor 4 personen?
-half zakje Tean’s Gourmet Paste for Vegetarian Curry van Oriental webshop
-500 ml water
-2 paprika's
-blikje kikkererwten
-1 zoete aardappel
-200 ml kokosmelk
-500 gram noedels
-gebakken uitjes en sesamzaad
Hoe maak je het?
Doe de currypasta in de wok samen met het water en breng aan de kook.
Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd in blokjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ook in blokjes. Spoel de kikkererwten en haal het vliesje van elke kikkererwt.
Wanneer de currypasta kookt voeg je de zoete aardappel, paprika en kikkererwten toe. Laat 30 minuten koken. Voeg de laatste vijf minuten de kokosmelk toe.
Kook in de tussentijd de noedels gaar in gezouten water en giet af.
Serveer de curry met de noedels, bickyajuintjes en sesamzaad. Enjoy!
Xoxo Shana
Comments