top of page

Vegetarische bloemkoolpizza met paprika, champignons en rucola


Pizza, wie is er niet gek op? Ik wel maar enkel als ik hem thuis zelf kan beleggen. En nog meer als ik deze lekkere bodem van magioni gebruik! Ik beleg hem het liefst met paprika, champignons en wanneer de pizza uit de oven komt werk ik hem af met rucola, yum! Wat is jullie lievelings pizza?


Wat heb je nodig voor 1 persoon?

-1 bloemkoolpizzabodem van magioni

-3 eetlepels tomatensaus (ik gebruikte een pot kant en klare saus napoli uit de lidl)

-4 champignons

-1 rode paprika

-1 bol mozzarella

-1 teentje look

-oregano

-handje rucola


Hoe maak je het?

Verwarm de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de bodem op een ovenplaat en besmeer met de tomatensaus. Snipper de knoflook fijn en verspreid over de pizza samen met de oregano. Snijdt de champignons in plakjes en de paprika in blokjes en beleg ook hier de pizza mee. Snijdt de mozzarella in plakken en verdeel over de pizza. Zet voor 10-15 minuten in de oven. Snijdt in stukken en serveer met wat rucola. Smakelijk!


xoxo Shana

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page