top of page

Vegan Tortelloni met champignons


Een tijdje terug kreeg ik een leuk pakketje binnen van albert heijn en willicroft. Een pakketje vol met plantaardige kaas. Eén van de producten die er in zat was de 'this is not cheese sauce' deze moest en zou ik eens proberen met een lekker pastatje. Ik koos voor tortelloni met champignons en werkte af met peterselie. Een lekkere maaltijd die ook nog eens vegan is, win-winsituatie!


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-250 gram tortelloni met champignon vulling (lidl)

-250 gram champignons (kastanjechampignons en gewone witte champignons)

-1 potje this is not cheese sauce van willicroft (AH)

-scheutje plantaardige melk

-handje peterselie


Hoe maak je het?

Kook de tortelloni gaar in gezouten water en giet af. Kuis ondertussen de champignons en snijdt in 4. Stoof aan in wat olie. Bak ze goud bruin. Voeg dan de vegan cheese sauce en een scheutje plantaardige melk toe en roer tot het een egale saus wordt. Snipper wat peterselie fijn en voeg ook toe aan de saus. Kruid met peper, zout en eventueel wat lookpoeder. Meng de saus met de tortelloni en serveer met nog wat extra peterselie. Smakelijk!


xoxo Shana


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page