top of page

Toast avocado met een gepocheerd ei


Brood heb ik zelden tot nooit in huis. Wat ik wel geregeld koop zijn crackers. Deze eet ik dan het liefst met avocado. Deze keer upgrade ik mijn gewone toast avocado door roomkaas en een gepocheerd eitje toe te voegen. Een perfecte lunch als je het mij vraagt.


Wat heb je nodig voor 2 toasts?

-2 crackers naar keuze

-roomkaas

-1 avocado

-2 eieren

-water

-scheut azijn


Hoe maak je het? Breng in een pot water aan de kook. Voeg een goeie scheut azijn toe. Eens het water kookt zet je het vuur lager zodat het stopt met koken. Breek een ei in een tas. Roer een draaikolk in het water en laat het eitje er zachtjes in glijden. Laat het water stilletjes draaien. Haal het ei er na 3 minuten uit. Herhaal voor het tweede ei. Besmeer de crackers met roomkaas, beleg met de avocado en werk af met het eitje. Smakelijk!


xoxo Shana

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page