top of page

Tabouleh met scampi's

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Deze tabouleh is een ideaal gerechtje op een warme zomerse dag. Je hebt er weinig werk aan en het is lekker fris. De scampi's maken dit gerechtje tot een volwaardige maaltijd. Maar ook zonder de scampi's kan je dit gerecht serveren tijdens een bbq.


Wat heb je nodig?

  • -200 gram couscous

  • -bouillonblokje

  • -4 eetlepels maïs

  • -3 eetlepels zongedroogde tomaten

  • -1/4de komkommer

  • peterselie

  • -225 gram bbq garnalen oosters (lidl)

Hoe maak je het?

Doe de couscous in een kom en verkruimel er een bouillonblokje over. Overgiet met kokend water en laat 10 minuten wellen. Roer daarna los. Snijd ondertussen de komkommer, peterselie en zongedroogde tomaten heel fijn. Roer alle groenten en de peterselie onder de couscous. Bak de bbq garnalen kort aan beide kanten, smakelijk!


xoxo Shana

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page