Soft taco's met de SoFish Burger van @sofine.belgium š sinds ik een tijdje geleden naar de documentaire
Seaspiracy keek ben ik me meer en meer bewust van de impact van visserij op het milieu. Ik kies daarom nu bewust vaker voor Ć©Ć©n van de lekkere visvervangers van @sofine.belgium. Deze taco's waren hier thuis dan ook zeker en vast een schot in de roos! Ik marineerde de komkommer en wortel in een lekker sausje en dit gerechtje stond op 15 minuten op tafel.
Wat heb je nodig voor 4 soft taco's?
-4 zachte kleine wraps/taco's
-2 SoFish Burger van SoFine
-1 komkommer
-1 wortel
-2 eetlepels sushiazijn
-1 theelepel kristalsuiker
-100 gram Griekse yoghurt
-sap halve limoen+zeste
-peper en zout
Hoe maak je het?
Schil de wortel en was de komkommer. Snijd met behulp van een dunschiller de komkommer en wortel in lange linten. Doe dit samen met de suiker en azijn in een kom en laat marineren. Roer geregeld door.
Meng de yoghurt met het limoensap, de zeste en peper en zout.
Bak vervolgens de burgers in een beetje boter krokant. Snijd ze erna in 8 reepjes. Warm de wraps kort op. Vul ze met de groente slierten en de visvervanger. Werk af met wat yoghurtsaus.
Xoxo Shana
Comments