top of page

Snelle wok met kokosmelk en rode curry


Voor dit receptje heb ik allerlei dingen gebruikt die ik nog in huis had. Dingen die hier al een tijdje in de voorraadkast of diepvriezer lagen en nu dus eindelijk opgewerkt werden. Een super snelle, makkelijke maar vooral lekkere bowl kwam hier op tafel. Wat eten jullie vanavond?


Wat heb je nodig?

-1 bak nasigroenten (450 gram albert heijn) met een pepertje

-1 blik kokosmelk

-2 eetlepels rode curry pasta (boni)

-1 pak wokmie (50 gram asia green garden)

-scheut water

-afwerking: lente-ui en bicky uitjes


Hoe maak je het?

Snijdt het pepertje heel fijn. Wok de groenten inclusief het pepertje in wat olie tot ze beetgaar zijn. Overgiet vervolgens met de kokosmelk. Roer er nu de rode curry onder. Een minuutje later roer je de wokmie bij de groenten. Voeg wat water toe zodat de mie het vocht kan opnemen. Voeg beetje per beetje extra water toe indien nodig. Roer tot de mie beetgaar is en serveer. Werk eventueel af met lente-ui en bicky uitjes voor een lekkere crunch.


xoxo Shana

295 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page