top of page

Snackgroenten met roomkaas en brulsaus

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 22 jun 2021


Hmmm dit hapje met roomkaas en brulsaus was het perfecte aperitief! Het is super simpel en kei snel klaar.

Wat heb je nodig?

-200 gram roomkaas

-50 gram brulsaus

-snackpaprika's

-kerstomaatjes

-afwerking:lente-ui, gele en rode paprika en zwarte olijven












Hoe maak je het?

Meng de roomkaas met de brulsaus. Roer goed. Snijd de paprika's in 2 en verwijder de zaadjes. Vul de paprika's op met deze vulling. Werk af met fijn gesneden lente ui. Voor de tomaatjes. Hol ze een klein beetje uit en vul ook op met de saus. Maak er nadien duiveltjes van. Snijd dus hoorntjes uit de paprika's en olijven en werk de tomaatjes daar mee af.


Xoxo Shana







Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page