top of page

Salade met geitenkaas en gekarameliseerde appeltjes


Een tijdje geleden kreeg ik deze lekkere geitenkaas pearls van Bettine. Super handig want je moet de geitenkaas niet meer snijden, je kan hem direct op jou salade strooien. Ik maakte er deze salade bij met gekarameliseerde appeltjes. Super lekker! Als afwerking maakte ik deze keer geen dressing maar gebruikte ik de culinaire arganolie van Mijn Argan. Zijn jullie ook team salade? Ik wel, zeker na de vele feestjes van de laatste weken!


Wat heb je nodig voor 1 bordje?

-2 handjes salade

-6 tal kerstomaatjes

-1/4de ajuin

-50 gram geitenkaas Pearls van Bettine

-1 appel

-2 eetlepels walnoten

-theelepel kokosolie

-eetlepel honing


Hoe maak je het?

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijdt in blokjes.Breek de walnoten in kleinere stukjes. Smelt de kokosolie in de pan en doe er de appel en walnoten in. Bak op middelhoogvuur. Doe er de honing over en laat karameliseren tot de appeltjes wat bruiner zijn. Haal van het vuur.

Doe de salade op een bord bestrooi met stukjes tomaat en fijngesneden ajuin.

Werk af met de appel, walnoot, geitenkaas en arganolie. Enjoy


xoxo Shana

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page