top of page

Romige dip met boursin, spek, paprika en lente-ui

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Boursin is hier in de keuken sowieso vaste waarde. En zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op aperitieven maar dan vooral op al die lekkere hapjes. Deze dip met boursin zacht en romig is een topper van formaat. Super lekker met nacho's of crackers. Wat is jullie favoriete gerecht met boursin?

Wat heb je nodig? -1 potje zure room -1 potje boursin zacht en romig natuur -sap halve limoen -peper en zout -halve gele paprika -4 lente uitjes -1 bakje spekblokjes -handje gemalen emmentaler -handje verse peterselie Hoe maak je het? Bak de spekjes in een pan zonder vetstof krokant en laat uitlekken op keukenpapier. Meng de boursinkaas, zure room, het sap van een halve limoen en wat peper en zout goed onder elkaar. Snijd de paprika en lente-ui in fijne blokjes/ringetjes. Hak de peterselie fijn. Meng 3/4de van de overige ingrediënten (paprika, lente-ui, spek, emmentaler en Peterselie) onder de roomkaas en roer goed. De rest gebruik je voor de afwerking. Serveer met nacho's, stokjes of crackers naar keuze. Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page