top of page

Ravioli met pesto en pijnboompitten

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Deze lekkere ravioli vond ik in de lidl. Op minder dan vijf minuten toverde ik dit lekkere bordje op tafel. De ravioli zelf heeft al zoveel smaak dat ik er geen saus bij gemaakt heb.


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-250 gram ravioli in de smaak pesto en

pijnboompitten uit de lidl

-pesto verde (gekocht of vers gemaakt zie recept)

-pijnboompitten

-basilicum

-parmezaansekaas


Hoe maak je het?

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking (ca 3 minuten).

Giet af en dresseer met wat groene pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en basilicum. Smakelijk!


xoxo Shana

コメント


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page