top of page

Quinoasalade met broccoliburger

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Een salade met quinoa vind ik altijd lekker als avondeten. Meestal maak ik in één keer meer als voldoende zodat ik de volgende dag nog at restjes als lunch kan eten. Deze keer bakte ik er een broccoliburger van so fine bij. Deze zijn super lekker en heel snel klaar. Kennen jullie het assortiment van so fine al? Ik ben in elk geval heel grote fan!


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-1 zakje quinoa van 125 gram

-bouillonblokje

-2 broccoliburgers van so fine the friendly food

-3 handjes rucola

-15tal kerstomaatje

-2 lente-uitjes

-3 eetlepels griekse yoghurt

-verse munt

-teentje look


Hoe maak je het?

Kook de quinoa samen met het bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Doe de quinoa samen met de rucola, fijngesneden lente-ui en kerstomaatjes in een kom en meng alles onder elkaar.

Maak de saus door de griekse yoghurt te mengen met een uitgeperst teentje look en wat fijngesneden munt.

Bak de broccoliburgers in wat olie. Serveer alls samen, smakelijk!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page