top of page

Pompoencupcakes

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Hier weer een receptje met de pompoenpuree die ik een weekje geleden deelde. Deze keer maakte ik pompoencupcakes, dankzij de kaneel zijn ze lekker kruidig. Ik werkte ze af met de halloweenpralines die ik won bij @chocoladebezorgd, ze zijn echt enorm lekker! Hebben jullie al leuke halloweenrecepties gemaakt?

Wat heb je nodig?šŸ§ CAKEJES -100 gram bloem -1 eetlepel kaneel -theelepel bakpoeder -theelepel baking soda -2 eieren -100 gram suiker -100 gram zonnebloemolie -200 gram pompoenpuree TOPPING -50 gram boter op kamertemperatuur -70 gram roomkaas -150 gram poedersuiker -afwerking:kaneel en leuke halloweenpralines (@chocoladebezorgd) Hoe maak je het? šŸ„š Meng de eieren, suiker, pompoenpuree en zonnebloemolie in een kom. Voeg vervolgens de bloem, kaneel, bakpoeder en baking soda toe en meng alles goed. Neem een cupcakevorm en zet er 12 cupcakepapiertjes in of gebruik Ć©Ć©n siliconevorm. Verdeel het mengsel gelijk over de twaalf vormpjes. Zet gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Haal uit de oven en laat afkoelen. Mix de boter, roomkaas en poedersuiker en zet voor twee uur in de ijskast. Versier er nu de cupcakes met. Enjoy šŸ˜˜

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page