top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Pompoen wentelteefjes

Omg, deze wentelteefjes met pompoen zijn veruit de beste die ik de laatste jaren gegeten heb! Daarom moest ik het recept ook direct met jullie delen. De pompoenpuree maakte ik zelf maar je kan altijd een kant en klaar potje kopen in de supermarkt. De kaneel, gember en nootmuskaat maakte er een smaakbommetje van!


Wat heb je nodig voor 6 wentelteefjes? -100 ml melk -2 eetlepels pompoenpuree -2 eieren -theelepel kristalsuiker -zakje vanillesuiker -halve theelepel kaneel -een vierde theelepel gemalen gemberpoeder -een vierde theelepel nootmuskaat -6 sneden briochebrood -afwerking: slagroom, maple syrup en kaneel Hoe maak je het? Meng in een schaal de melk, pompoenpuree, eieren, suiker, vanillesuiker en kruiden door elkaar. Kluts alles goed los en dompel de sneden briochebrood in het mengsel. Bak dit dan vervolgens in een beetje boter goudbruin. Herhaal tot het ganse mengsel op gebruikt is, ik kon er 6 sneetjes mee maken. Werk dan de sneetjes af met wat slagroom, ahornsiroop en nog extra kaneel naar smaak! Xoxo Shana

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page