🐟🐟 Deze week is het bewuste visweek. Help mee oceanen, rivieren en kwetsbare kustgebieden te beschermen door te kiezen voor producten van MSC en ASC. Je steunt zo ook ineens de vissers en viskwekers die op een zorgvuldige manier te werk gaan rijden de visvangst! Letten jullie bij het kopen van vis op het logo van MSC en ASC? @mscbelgium @ascaquabe
Voor de bewuste visweek ging ik aan de slag met zalm uit blik, die natuurlijk het logo msc hadden! Ik maakte er deze lekkere plattaart mee met prei en ui. Heel simpel, snel klaar en overheerlijk! 🤤 Wat heb je nodig?🍴 -1 rol bladerdeeg -1 stengel prei -1 rode ui -1 doosje zalm -3 eetlepels zure room -handje gemalen kaas Hoe maak je het? Rol het bladerdeeg uit en prik gaatjes erin met een vork. Besmeer met de zure room en bestrooi met wat peper en zout en met de gemalen kaas. Kuis de prei en rode ui en snijdt fijn. Stoof vijf minuten aan in de pan en doe de groenten nu op het bladerdeeg. Laat een rand van 1 CM over. Giet de zalm af en verbrokkel over de plattaart Zet nu 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.
Comments