top of page

Pestocroissants


Dit weekend maakte ik voor de eerste keer croissants. Het uitzicht kon naar mijn mening nog iets beter, maar het is de smaak die telt he? Een tijdje geleden leerde iemand me dat dit het belangrijkste is want niet perfect is ook gewoon goed! Dus daarom post ik ook zeker en vast de foto's waar ik minder tevreden van ben. Maar om dan terug te komen op de smaak, die vond ik wel top! Ik vulde ze met zelfgemaakte rucolapesto en serveerde ze bij het aperitief. Wat denken jullie ervan? Wat heb je nodig? 🥐 -bladerdeeg -groene pesto(zie eventueel recept rucolapesto) -handje kaas -eetlepel melk Hoe maak je het? 🥂 Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een rol bladerdeeg, ik nam een ronde, en snijdt deze in 8 driehoeken. Bestrijk in het midden met wat groene pesto. Ik gebruikte het recept van mijn rucolapesto. Rol vervolgens de driehoek op. Rol van de platte zijde naar de punt. Vorm de twee uiteinde iets naar binnen om een mooie croissant te krijgen. Leg ze vervolgens op de bakplaat. Bestrijk met een beetje melk en bestrooi met wat kaas. Zet de bakplaat nu voor 15 tot 20 minuten in de oven. Smakelijk 😘

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page