top of page

Pesto rosso


Pesto rosso 😍 ik ben echt fan van pesto Rosso, ik eet dit veel liever dan groene pesto. Zijn jullie team groene of rode pesto? Deze keer gebruikte ik zonnebloempitten bij gebrek aan pijnboompitten en dat viel heel goed mee! Het is een goedkoper alternatief en veel smaakverschil hebben we hier niet geproefd. Komende week komen er nog twee receptjes online waarbij ik deze heerlijke pesto ga gebruiken. Stay tuned 😘 Wat heb je nodig? -300 gram zongedroogde tomaten -3 eetlepels parmezaanse kaas -3 eetlepels zonnebloempitten -2 teentjes knoflook -scheutje olijfolie Hoe maak je het? 🍅 Doe de zongedroogde tomaten in de foodprocessor, inclusief de olie (als dit niet te veel is). Pel de look, rasp de kaas en voeg samen met de zonnebloempitten bij in de foodprocessor. Doe het deksel erop en zet aan. Maal tot er geen stukjes meer zijn. Voeg eventueel extra olijfolie toe als de pesto te vast is. Proef en kruid indien nodig naar smaak.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page