top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Peach and chili chicken taco's

Oohjaaaaa, dit is echt een feel good receptje! Bomvol smaken en allemaal geïnspireerd op de peach en chili salsa van Santa Maria.

Lekker, fris, goed gekruid en snel op tafel! Meer moet dat niet zijn toch?

Wat heb je nodig voor 2-3 personen? -500 gram kipfilet -1 zakje spice paste for chicken taco's van Santa Maria -1 pakje super soft tortilla corn & wheat van Santa maria -peach en chili salsa Santa Maria -1 perzik -halve rode ui -half rood pepertje -1 avocado -sla -kerstomaatjes -fetakaas -koriander Hoe maak je het? Bak de kipfilet goud bruin. Een paar minuten voor de kip volledig gaar is voeg je het zakje spice paste toe en bak kort mee. Snijd de perzik in blokjes en snipper de rode ui en het rode pepertje fijn. Meng de drie ingrediënten onder elkaar en zet aan de kant. Snijd de tomaatjes fijn en de avocado in plakjes. Verkruimel wat feta. Leg elke tortilla kort in de pan. Beleg met sla, gebakken kip, tomaatjes, avocado, het perzik mengsel. Werk vervolgens af met de feta, koriander en de salsa. Enjoy! Xoxo Shana

150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page