top of page

Pasta met truffel


Een hele tijd terug kocht ik een potje truffelpasta, een product waar ik nog nooit mee gewerkt had. Nu botste ik afgelopen week ook op de verse pasta met truffel en champignons in de lidl een ideale match dus. Daaruit ontstond dus dit lekkere bordje met een champignon-truffelroomsaus, hmmm.


Wat heb je nodig voor 3 stevige porties?

-500 gram sacchettini(gevulde pasta van lidl met champignons en truffel)

-250 ml room

-200 gram champignons

-1 ajuin

-2 theelepels truffelpasta (ik gebruikte die van pastaficio)

-peterselie

-1 bouillonblokje

-parmezaanse kaas


Hoa maak je het?

Breng een pot met water aan de kook. Snijdt ondertussen de ajuin in blokjes en de champignons in schijfjes. Stoof de ajuin aan in wat olijfolie en voeg de champignons toe, verkruimel het bouillonblokje erbij. Laat 5 minuten stoven en voeg dan de room toe. Breng aan de kook. Werk af met de truffelpasta en de verse peterselie. Kook ondertussen da pasta in het gezouten water, deze heeft maar 2 minuten nodig. Meng alles onder elkaar. Serveer eventueel met wat parmezaanse kaas.


xoxo Shana

370 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page