top of page

Pasta met pompoen, rucola en geitenkaas


Deze keer een echte herfstpasta! Want wat past er beter bij de herfst dan pompoen? Hebben jullie al veel gemaakt met pompoen de laatste dagen? Wat heb je nodig?

-250 gram pasta -300 gram pompoen

-4 handjes rucola -100 gram geitenkaas -15tal zwarte olijven -neutrale olie, peper, zout Hoe maak je het? Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijdt de pompoen in blokjes en leg ze op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet voor 20 minuten in de oven tot de pompoen goudbruin is. Kook de pasta in gezouten water en giet af. Doe de geitenkaas, rucola en de fijn gesneden olijven onder de pasta en doe er wat neutrale olie bij zodat de pasta niet te fel gaat kleven. Als laatste voeg je de pompoen toe. Enjoy 😘

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page