top of page

Pasta met mascarponesaus en zongedroogde tomaten

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Een simpele pasta die op 15 minuten op tafel staat, soms moet het niet meer zijn dan dat. Zeker na een lange werkdag kiezen wij hier thuis voor snel en simpel! Deze vegetarische pasta met zongedroogde tomaten en mascarpone is echt ongeloofelijk lekker! Ga jij hem proberen?


Wat heb je nodig voor 4 personen?

-500 gram pasta

-1 courgette

-1 rode paprika

-250 gram mascarpone

-80 gram zongedroogde tomaten

-eetlepel tomatenpuree

-eetlepel sriracha

-afwerking: rucola en parmezaanse kaas


Hoe maak je het?

Kook de pasta gaar in gezouten water. Voor het afgieten houd je wat kookvocht aan de kant om te gebruiken voor de saus. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Stoof ze gaar in wat olie. Voeg vervolgens de stukjes zongedroogde toe en stoof mee tot alles beetgaar is. Doe er dan de mascarpone, tomatenpuree en srirarcha bij. Voeg kookvocht toe totdat de saus voor jou de gewenste dikte heeft. Kruid bij met peper en zout. Meng de saus onder de pasta en serveer met rucola en parmezaanse kaas. Smakelijk!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page