top of page

Pasta met gorgonzola

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Pasta daar kan ik nooit genoeg van krijgen. Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe lekkere receptjes. Deze keer ging ik voor de combinatie van gorgonzola, olijven en halfgedroogde tomaatjes. Een echt lookbommetje maar ook zeker en vast een smaakbom! Zijn jullie ook fan van gorgonzola?


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-250 gram linguine

-100 gram gorgonzola

-50 gram half gedroogde tomaten

-70 gram groene olijven

-1 teentje look

-olijfolie, peper en zout


Hoe maak je het?

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel met koud water.

Snij de olijven en tomaten in kleine stukjes. Pel en snipper het teentje look heel fijn. Fruit in wat olijfolie aan. Voeg vervolgend de olijven en tomaten toe. Schep er daarna de pasta door. Verdeel over de borden en werk af met stukjes gorgonzola. Kruid indien nodig nog met peper en zout. Smakelijk!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page