top of page

Pasta al forno

Comfortfood, daar heb ik nu we in de herfst zijn beland nog meer nood aan! Deze keer maakte ik een simpel receptje met pasta, gehakt, kaas en de lekkerste polpa met look van @mutti_nl. Heb jij ook zoveel zin in comfortfood? Probeer dit receptje dan zeker eens uit!

Wat heb je nodig voor 4 personen? -500 gram pasta -2 sjalotten -2 teentje look -500 gram gemengd gehakt (kalf/varken) -3 vleestomaten -2 blikken Mutti polpa met look -peper, zout, rozemarijn, tijm, chili, paprikapoeder -1 burrata -1 zakje gemalen parmezaan Hoe maak je het? Kook de pasta beetgaar ik gezouten water en giet af. Snipper de sjalot en look fijn en stoof aan met wat olijfolie. Wanneer de sjalot glazig is voeg je het gehakt toe en bak je het rul. Verwijder ondertussen de pitjes uit de tomaten en snijd het vlees in blokjes. Voeg dit toe aan de pan zodra je vlees bijna klaar is. Voeg dan ook de Mutti polpa toe. Kruid alles bij met je favoriete kruiden naar keuze. Laat een kwartiertje pruttelen. Meng daarna de pasta met de saus. Doe de pasta in een ovenschotel en bestrooi met de parmezaanse kaas en burrata. Zet even onder de grill tot je een lekker kaaskorstje gekregen hebt. Aanvallen maar! Xoxo Shana

 
 
 

Comentarios


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page