Volkoren pasta aglio, olio e peperonico šPasta is voor mij echt comfortfood. Iets waar je me altijd mee kan plezieren dus. Het liefst vanal probeer ik wekelijks iets nieuws met pasta maar dit blijft een topper. Receptje hieronderš Wat heb je nodig? -300 gram volkoren pasta -3 teentjes look -1 rood pepertje -7tal eetlepels extra vierge olijfolie -parmezaanse kaas -handje bieslook -peper en zout Hoe ga je te werk? š Kook de pasta gaar in gezouten water. Pel de look en snijdt heel fijn. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijdt in kleine blokjes. Neem wat bieslook en hak fijn. Net voor je de pasta af wilt gieten schep je er ongeveer 200ml kookvocht uit. Giet de pasta af. Doe de look samen met de olie en het pepertje in de pot, zet op een zacht vuur. Laat eventjes opwarmen zodat de smaak in de olie trekt. Doe de pasta erbij en meng goed. Schep op, werk af met bieslook en parmezaanse kaas. Enjoy š
top of page
bottom of page
Comments