top of page

Parelcouscous met pompoen van Hello Fresh


HellofreshšŸ¤© zoals de meeste een aantal dagen geleden al wel gelezen hadden, heb ik een pakket van drie maaltijden bij @hellofreshbe gewonnen dankzij @innersparklebe Ik koos voor de vegetarische box en deze parelcouscous was mijn tweede recept. Het was een echt herfstig receptje met pompoen. De andere ingrediĆ«nten waren feta, hazelnoten, champignons, sjalot en dragon. Vooral naar de dragon was ik ontzettend benieuwd want dit had ik zelf nog nooit gebruikt. Het recept was een topper en ik sla hem zeker op! Komende week nog even mijn laatste recept proberen, risotto. Hopelijk valt dat even goed in de smaak! šŸ¤¤


Bij deze ook nog de link naar het receptje:

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page