top of page

Parelcouscous met linzen, geitenkaas en appel

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Zoals de meeste van jullie al wel weten eet ik voor 75 procent vegetarisch. Daarom ben ik steeds vaker op zoek naar alternatieven om toch voldoende ijzer binnen te krijgen. Sinds kort lust ik eindelijk linzen, yes! Deze parelcouscous met linzen, geitenkaas en appel is dus een ideaal gerecht voor mij.


Wat heb je nodig voor 2 tot 3 porties?

-100 gram parelcouscous

-125 gram linzen (uitgelekt gewicht)

-1 groen appeltje

-1 vleestomaat

-handje sla

-5tal radijzen

-180 gram geitenkaas


Hoe maak je het?

Kook de parelcouscous gaar in gezouten water en giet af. Giet de linzen af en spoel met water. Snijdt het appeltje, de radijsjes en de tomaat in stukjes. Snijdt de geitenkaas in schijven. Meng de sla, andere groentjes en de parelcouscous onder elkaar. Kruid bij met peper en zout indien nodig. Serveer met de geitenkaas, enjoy!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page