top of page

Parelcouscous met groene pesto en gehaktballetjes


Parelcouscous is iets wat ik echt super graag eet. Ik vind het veel lekkerder dan gewone couscous. Deze keer maakte ik deze lauwwarme salade met pesto en gehaktballetjes. Een echte topper als je het mij vraagt.


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-120 gram parelcouscous

-bouillonblokje

-2 eetlepels groene pesto

-15tal kerstomaatjes

-2 handjes rucola

-1/4de komkommer

-basilicum

-150 gram gemengd gehakt


Hoe maak je het?

Kook de parelcouscous samen met het bouillonblokje gaar en giet af. Ik liet de parelcouscous niet helemaal afkoelen zo had ik een lauwe salade. Rol van het gemengd gehakt balletjes en bak in de pan voor ongeveer 10 minuten. Snijd in de tussentijd de grentjes fijn. Meng de komkommer, kerstomaten, rucola, parelcouscous, pesto en wat fijngesnipperde baslicum onder elkaar. Verdeel over 2 borden en werk af met de balletjes. Smakelijk!!


xoxo Shana

1.461 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page