top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Parelcouscous met geitenkaas


Bij dit recept ging ik nog eens aan de slag met de drinking vinegars van Lima. Ik gebruikte deze keer de appelvariant in de dressing van mijn salade. Het gaf een lekker zure finish aan mijn dressing. In de salade zelf werkte ik met verschillende groenten, parelcouscous en geitenkaas.


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-150 gram parelcouscous

-150 gram geitenkaas

-2 handjes rucola

-15 kerstomaatjes

-2 lente-uitjes

-handje geraspte wortelen

-halve rode paprika

DRESSING

-1 eetlepel mayonaise

-theelepel mosterd

-1 eetlepel griekse yoghurt

-1 dopje drinking vinegar appel van Lima

-verse bieslook, fijn gesneden


Hoe maak je het? Kook de parelcouscous gaar in gezoute water. Giet af en spoel af, laat verder afkoelen. Snijdt de tomaat, paparika en lent-ui in kleine stukjes. Doe dit samen met de rucola, wortel en parelcouscous in een slakom en meng onder elkaar. Werk af met geitenkaas. Maak nu de dressing door alle ingrediënten onder elkaar te roeren. Smakelijk!


xoxo Shana

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page