top of page

Panna cotta met tomaat en aardbei

Yes yes, voor deze panna cotta ging ik aan de slag met de Polpa van @mutti_nl. Ik maakte er een heerlijke coulis van voor bovenop mijn panna cotta. Een verrassende maar super lekkere combo!

Wat heb je nodig voor 4 glaasjes? -500 ml room -150 ml melk -80 gram suiker -1 vanillestokje -3 blaadjes gelatine -200 gram aardbeien(ik gebruikte er uit de diepvriezer) -100 gram Mutti polpa -1 eetlepel honing -5 blaadjes munt en 5 blaadjes basilicum Hoe maak je het? Doe de room met de suiker in een steelpan en breng aan de kook. Snijd een vanillestokje in 2 en schraap uit en voeg toe aan de room. Week de gelatine in koud water. Warm de melk op. Als de melk warm is knijp je de gelatine uit en laat je deze oplossen in de melk. Haal het stokje uit de gekookte room en roer er de melk door. Verdeel dan in de glaasjes en zet in de koelkast voor een ganse nacht. Maak de volgende dag de coulis. Mix de aardbeien, polpa en honing tot een gladde massa. Roer er daarna de fijn gesneden munt en basilicum door. Lepel dit bovenop de panna cotta. Enjoy! Xoxo Shana

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page