top of page

Panna Cotta met rabarbercompote


Het is weer volop rabarberseizoen. Ideaal dus om nu een voorraadje in te slaan en er van te genieten. Deze keer ging ik aan de slag met een panna cotta. De basis was een kokosyoghurt, hmm. Zijn jullie ook gek op rabarber?


Wat heb je nodig voor 2 glaasjes?

-2 stengels rabarber

-scheut water

-honing naar smaak

-300 gram kokosyoghurt

-2 gelatineblaadjes

-water

-kokosrasp, munt


Hoe maak je het?

Week de gelatine in koud water. Verwarm een klein beetje water in een steelpannetje. Los hier de gelatine in op. Roer vervolgens de kokosyoghurt door de gelatine. Verdeel over 2 glaasjes en zet in de ijskast. Ik warm de yoghurt niet op zo blijft de smaak behouden.

Was de rabarber en snijd in stukjes. Doe de rabarber samen met een scheut water in en kookpot en breng aan de kook. Laat 10 minuten pruttelen. Voeg vervolgens honing naar smaak toe. Laat afkoelen. Werk net voor serveren de panna cotta af met de rabarbercompote, kokosrasp en munt. Smakelijk!


xoxo Shana

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page