top of page

Panna Cotta met mango en kokos Swiepswoepswap


Ook deze keer deed ik weer mee met de leuke #swiepswoepswap van mandyandmore op instagram. Ik werd voor deze editie gekoppeld aan foodhappinessenjoy. Ik vond heel wat leuke receptjes maar deze kokos panna cotta moest ik gewoon eens maken.


Het orignele recept van foodhappinessenjoy vind je op deze link:


Zelf deed ik enkele aanpassingen op het recept. Wat heb je nodig voor mijn versie(2 glaasjes)?

-halve mango

-300 gram kokosyoghurt

-2 gelatineblaadjes

-water

-amandelschilfers


Hoe maak je het?

Week de gelatine in koud water. Verwarm een klein beetje water in een steelpannetje. Los hier de gelatine in op. Roer vervolgens de kokosyoghurt door de gelatine. Verdeel over 2 glaasjes en zet in de ijskast. Ik warm de yoghurt niet op zo blijft de smaak behouden. Mix ondertussen de mango tot een gladde puree. Werk net voor serveren af met de mangopuree. Doe wat amandelschilfers in de pan en bak kort tot ze licht bruin geroosterd zijn, strooi deze bovenop het dessert. Smakelijk!


xoxo Shana


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page