top of page

Opgeklopte brie

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Wist je al dat je brie perfect kan opklimmen? Je krijgt een romige dip die ideaal is met stokjes. Ook is het super lekker om op je stokbrood te serveren. Ik werkte af met wat fruit en noten, echt top!

Wat heb je nodig? -een blok brie -100 gram diepvries rood fruit -handje pecannoten Hoe maak je het? Snijd de korsten van de brie las deze juist ui de koelkast komt. Laat dan op kamertemperatuur komen. Doe het binnenste van de brie in de foodprocessor en mix tot je een luchtige opgeklopte massa krijgt. Ontdooi ondertussen het diepvriesfruit of warm kort op. Lepel dit over de opgeklopte brie en werk af met wat stukjes noot. Super lekker op een broodje, om te dippen of op stokbrood. Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page