top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Open lasagne


Bijna iedereen houdt van lasagne. Maar aan lasagne is nu eenmaal wat meer werkt. Maar met deze open lasagne, die niet in de oven moet, bespaar je heel wat tijd! Wat heb je nodig? -5 lasagnebladen (droge) -1 rode ui -2 teentjes look -blik tomatenblokjes (400 gram) -ricotta -basilicum, spaghettikruiden Hoe maak je het? šŸ… Kook de lasagnebladen in een ruime pot gezouten water. Roer regelmatig zodat ze niet aan elkaar plakken. Haal ze na het koken uit de pot en leg uit elkaar. Kuis de ui en de look en snijdt fijn. Stoof aan in wat olijfolie. Wanneer dit glazig is voeg je de tomatenblokjes bij. Kruid heel goed bij met spaghettikruiden en fijn gesneden basilicum. Doe de lasagnevellen in 2 zodat je twee porties kan maken. Leg een lasagnevel en beleg met wat saus en ricotta. Doe zo verder tot alle vijf de vellen gebruikt zijn. Serveer met wat basilicum en eet smakelijk šŸ˜˜

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page