top of page

Onion rings

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ze zijn lekker als hapje tijdens het aperitieven. Of maak jij ze liever als bijgerecht bij een lekkere hamburger? Onion rings, mij smaken ze elke keer!

Wat heb je nodig? -2 grote uien -100 gram bloem -1 ei -150 ml melk -1 el zonnebloemolie Hoe maak je het? Verwarm de frietketel op 180 graden. Zeef de bloem in een kom. Voeg een mespuntje zout toe en maak een kuiltje in het midden. Voeg vervolgens ook de eidooier en de olie toe. Meng alles samen en giet er geleidelijk de melk bij. Blijf mengen tot je een glad beslag krijgt zonder klontjes. Laat het beslag 30 minuten rusten. Snijd de uien in ringen van ongeveer één centimeter breed. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig door het deeg. Haal de ringen door het beslag en frituur ze ongeveer drie tot vier minuten tot ze goudbruin zijn. Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentários


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page