Hmm deze cheesecake maakt ik met de nobake cheesecakemix van @ohmyfoodnessnl. Ik werkte hem af met een cranberrycoulis die ik mixte met de nieuwste mixer van @braunhouseholdbelgium lees hieronder wat deze mixer zo speciaal maakt.
De nieuwe MultiQuick 7 van braun maakt gebruik van de eerste ActiveBlade-technologie. Wat wil dat zeggen hoor ik je al denken? Wel, dankzij deze technologie bewegen zowel de voet als de messen van de staafmixer op en neer. Zo kun je gemakkelijker en met minder inspanning pureren én vergroot het snijoppervlak met maar liefst 250%. Zo bekom je de perfecte resultaten voor jouw bereiding. Daarnaast heeft de nieuwe MultiQuick 7 een krachtige 1000W motor en Easy SmartSpeed-technologie waardoor je met één knop de snelheid zonder onderbreking kunt aanpassen. En psst… Dankzij zijn POWERBell PLUS staafmixervoet zijn spatten met je staafmixer ook ineens verleden tijd! Wat heb je nodig? 🍓 -1 doos nobake cheesecake van @ohmyfoodnessnl -400 gram Philadelphia -50 gram boter -250 gram room -zakje cranberries -sinaasappel -3 gelatineblaadjes -honing -half kopje water Bereid de cheesecake volgens de instructies van de verpakking. Maak nu de coulis. Doe hiervoor de cranberries met de in stukken gesneden sinaasappel in een steelpannetje. Voeg het half kopje water toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten pruttelen. Voeg eventueel honing toe naar smaak. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water. Haal vervolgens de stukken sinaasappel uit de saus. Schep een deel van de cranberries uit de pot en zet aan de kant. Mix de rest van de saus en voeg de cranberries terug toe. Zo heb je toch nog stukjes in je coulis. Knijp de gelatine uit en roer in de saus tot het opgelost is. Laat de saus eventjes afkoelen en giet over de cheesecake die ondertussen al even in de ijskast gestaan heeft. Zet een nacht in de ijskast.
Comments