top of page

No bake kinderchocolade taart

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 23 mrt 2022

Yesss, dit was zeker en vast één van de lekkerste taarten die ik de laatste tijd gemaakt heb. Dat kan dan ook niet anders want de bekende kinderchocolade zit er in verwerkt!

BODEM -350 gram Maria koekjes -180 gram ongezouten roomboter TWEEDE LAAG -500ml slagroom -200 gram kinderchocola -500 gram roomkaas -120 gram poedersuiker AFWERKING -200 gram kinderchocola -120 ML slagroom -130 ML slagroom -afwerking extra kinderchocola Hoe maak je het? Maal de koekjes voor de bodem fijn en smelt de boter. Meng beide onder elkaar. Neem een springvorm met diameter van 24cm en stort de koekjes op de bodem. Duw goed aan met een lepel. Zet in de ijskast. Maak de tweede laag. Klop de slagroom op. Smelt de kinderchocolade. Meng de roomkaas en poedersuiker onder de slagroom en als laatste de chocolade. Klop kort op. Spatel in de springvorm en strijk glad. Zet een nachtje in de ijskast. Werk de volgende dag af. Smelt de chocolade en voeg er 120ml slagroom onder. Verdeel dit mengsel op de bovenkant. Klop de overige slagroom op en spuit toefjes op de taart en werk af met een stukje chocolade. Xoxo Shana

 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page