top of page

Nachodip met garnalen


🐟🐟 Deze week is het bewuste visweek. Help mee oceanen, rivieren en kwetsbare kustgebieden te beschermen door te kiezen voor producten van MSC en ASC. Je steunt zo ook ineens de vissers en viskwekers die op een zorgvuldige manier te werk gaan rijden de visvangst! Letten jullie bij het kopen van vis op het logo van MSC en ASC? @mscbelgium @ascaquabe

Voor de bewuste visweek ging ik aan de slag met garnalen, die natuurlijk het logo msc hadden! Ik maakte er deze heerlijke nachodip mee die ik een tijd geleden leerde kennen op een housewarming. Oorspronkelijk is het een recept van @goedgevoelmag. Deze dip is zoo verrassend door al de verschillende ingrediënten, we hebben er van genoten! 🤤

Wat heb je nodig? 🍤 -200 gram zure room -200 gram roomkaas -2 eetlepels mayonaise -1 tomaat -1 oranje paprika -bosje lente-ui -200 gram garnalen -handje gemalen kaas -peper Hoe maak je het? 🍅 Meng de zure room, roomkaas en mayonaise met een vork onderelkaar. Kruid af emt peper. Snijdt de groentjes fijn. Vul nu een kom met de helft van het roomkaasmengsel, bestrooi met de helft van de groenten, garnalen en een beetje kaas. Doe hier vervolgens de rest van het roomkaasmengsel bovenop. Werk af met de restjes groenten een handje kaas en nog wat garnalen. Serveer nu met je favoriete nacho's en genieten maar!

914 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page