Als je mij laat kiezen welke chips hier op een vrijdagavond opengaat zal ik altijd gaan voor nacho's. Meestal gewoon met een pot kaassaus uit de winkel maar soms mag het wat meer zijn. Nadat ik afgelopen week pulled pork maakte had ik nog wat over. Ideaal dus om eens een lekkere nachoschotel te maken.
Wat heb je nodig?
-pulled pork vlees(recept vind je op de blog)
-nacho's
-potje zure room
-sap van 1 limoen
-tomatensalsa
-mais
-rode ui
-avocado
-kerstomaatjes
-nacho cheese sauce
-jalapenos
Hoe maak je het?
Warm het pulled pork vlees op. Meng de zure room met het sap van 1 limoen. Maak een tomatensalsa (recept op de blog). Snipper de rode ui fijn. Plet de avocado met peper, zout, lookpoeder en een scheutje olijfolie. Snijd kerstomaatjes fijn en meng onder de guacamole. Warm de nacho cheese saus op. Vul vervolgens een tray met nacho's. Verspreid er wat pulled pork, zure room, tomatensalsa, mais, rode ui, guacamole, jalapenos en nacho cheese saus over. Maak eventueel een tweede laag en serveer meteen. Smakelijk!
xoxo Shana
Comentários