top of page

Nacho dip met cheddarkaas en paprika

Dat ik dol ben op nacho's is voor jullie alvast geen geheim. Ik ben dan ook altijd op zoek naar lekkere nieuwe dipjes. Deze keer werkte ik met een basis van roomkaas en zure room. Daar voegde ik dan nog een heleboel smaakmakers aan toe, cheddar en paprika. Super lekker! Ga jij het proberen?

ree

Wat heb je nodig?

-200 gram roomkaas

-200 gram zure room

-2 eetlepels tomatenblokjes uit blik

-120 gram cheddarkaas

-2 eetlepels verse peterselie

-2 eetlepels verse bieslook

-1/4de rode paprika

-2 theelepels gedroogde peterselie

-2 theelepels gedroogde bieslook

-1 theelepel knoflookpoeder

-1 theelepel uienpoeder

-½ theelepel zout

-½ theelepel zwarte peper


Hoe maak je het?

Meng de roomkaas met de zure room. Voeg er dan de tomatenblokjes aan toe. Hak de cheddar, verse kruiden en rode paprika fijn en voeg ook toe aan het roomkaasmengsel. Voeg dan alle gedroogde kruiden toe en meng goed. Serveer met nacho's. Smakelijk!


Xoxo Shana

2 opmerkingen


Lisa John
Lisa John
24 sep

This recipe for nacho dip appears to be both appetizing and well-proportioned! Similar to how cooking necessitates a meticulous blend of components, writing also thrives on a deliberate framework and meticulous attention to detail. For students aiming to elevate their essays and reports, resources on How to Improve Your Academic Writing Skills can offer essential guidance and practical advice.

Like

I was surfing net and fortunately came across this site and found very interesting stuff here. Its really fun to read. I enjoyed a lot. Thanks for sharing this wonderful information. Check our best engineered hardwood flooring.

Like

SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page