top of page

Mocktail met drinking vinegar pomegranate


Een tijdje geleden kreeeg ik de vraag of ik de drinking vinegars van lima wou uitproberen. Ja was natuurlijk meteen mijn antwoord aangezien dit echt een product is dat helemaal nieuw is voor mij! Ze stuurde me vervolgens 3 flessen op en als eerste ging ik aan de slag met de granaatappelvariant. Ik maakte er een simpel mocktailtje van en de vinegar gaf een lekkere zure toets aan de zoete mocktail.


Wat heb je nodig voor 4 glazen?

-1 liter ananas/druiven/perziksap (verkrijgbaar bij lidl)

-4tal eetlepels drinking vinegar pomegranate van Lima

-sap van 1 limoen

-ijsblokjes

-afwerking: limoenschijfjes


Hoe maak je het?

Neem 4 leuke glazen en doe in elk glas as ijsblokjes. Pers de limoen en verdeel het sap in de 4 glazen. Overgiet vervolgens met het vruchtensap. Als laatste overgiet je met een eetlepel vinegar. Zo krijg je een rode laag bovenop je mocktail. Werk af met nog een schijfje limoen, enjoy!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page