top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Marmercake


Cake dat valt hier thuis altijd in de smaak. Meestal wordt er gevraagd achter een simpele 4x4 cake maar deze keer ging ik voor iets anders. Ik mengde een deel van het deeg met cacaopoeder en daardoor kreeg je dit effect. Hij bleek dan ook nog eens super lekker, gelukkig! Bakken jullie graag?


Wat heb je nodig?

-200 gram zachte boter

-175 gram kristalsuiker

-2 zakjes vanillesuiker

-3 eieren

-250 gram zelfrijzende bloem

-150 ml melk

-2 eetlepels cacaopoeder


Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de boter met de suiker en vanillesuiker luchtig. Voeg er één per één de eieren aan toe en mix nog eventjes. Zeef er de bloem onder en spatel onder elkaar. Voeg ook de melk toe. Doe vervolgens 1/4 van het deeg in een andere kom en meng er de cacaopoeder onder. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem of paneermeel. Doe er het gewone deeg in. Overgiet vervolgens met het chocoladedeeg. Zet de cake 50 tot 60 minuten in de oven. YUM!


xoxo Shana

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page